top of page

Het Mystieke Pad van Synchroniciteit: Hoe Toeval Eigenlijk Niet Bestaat
In een wereld waarin chaos en willekeur lijken te regeren, is het verleidelijk om te geloven dat alles slechts een kwestie is van toeval. Maar wat als we je zouden vertellen dat toeval eigenlijk niet bestaat? Neem bijvoorbeeld ons eigen verhaal. Twee totaal verschillende individuen die elkaar vonden via een magazine die een hun professionele toekomst zouden veranderen.


Het begon allemaal met het schrijven van een column in een magazine. Twee afzonderlijke paden die ogenschijnlijk geen enkele connectie hadden, behalve het feit dat ze beide hun gedachten en passies deelden via de pagina's van een tijdschrift.


Mariska, een gepassioneerde voorvechter van natuurlijke schoonheid en een Slow Beauty Pionier, deelde haar inzichten in een artikel. Nicole, een ondernemende geest met een liefde voor het holisme, bracht haar ideeën tot leven in ditzelfde magazine. Op het eerste gezicht leken hun werelden mijlenver uit elkaar te liggen, maar "het toeval" had andere plannen. Bladerend door het magazine, waarin haar artikel was gepubliceerd, viel het oog van Nicole op de woorden van Mariska. De pagina kwam tot leven, omdat ze herkende wat er stond en de visie deelden. Het was Nicole die de stoute schoenen aantrok en het eerste contact legde via Instagram waarna snel een afspraak volgde en de klik gelijk voelbaar was.

En zo begonnen we aan deze reis die veel meer is dan een toevallige ontmoeting. Het is was het begin van SlowBeauty Summits, een bedrijf gericht op de vrouwelijke ondernemer uit de Beauty en Lifestyle Branche, waarin onze gedeelde passies voor natuurlijke schoonheid, duurzaamheid en holistisch welzijn samenkomen. Wat begon als een eenvoudige column in een magazine groeide uit tot een inspirerend partnerschap.


Voor ons was het duidelijk dat toeval slechts een illusie is, een concept dat ons blind maakt voor de diepere verbindingen die om ons heen zijn. Elke ontmoeting, elke gebeurtenis, hoe klein ook, draagt bij aan het grotere geheel. En wanneer we onze harten openstellen voor de synchroniciteit die ons omringt, kunnen we ervaren dat er altijd mogelijkheden op ons pad komen die leiden naar een andere, (ver)nieuw(d)e manier om invulling te geven aan jouw ondernemersreis.


Dus de volgende keer dat je jezelf afvraagt of iets slechts toeval is, herinner jezelf dan aan ons verhaal. Want in een wereld waarin alles perfect in elkaar past, is er geen ruimte voor toeval. Er is alleen maar synchroniciteit!

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page