top of page
  • Foto van schrijverMariska

Ondernemen in je eigen jasje

Bijgewerkt op: 4 apr.


Bij SlowBeauty Summits draait alles om jouw unieke plaats vinden in de wereld van ondernemerschap.


Toen ik de sprong 15 jaar geleden waagde naar het ondernemerschap, werd ik overladen met advies. 'stel jezelf niet zo kwetsbaar op', 'stop met gratis adviezen', 'je moet jezelf zakelijker opstellen, klonk het in verschillende toonaarden. Maar ik heb ervoor gekozen om mijn eigen pad te volgen. En daar ben ik dankbaar voor, want het heeft me gebracht waar ik nu ben.


Mijn klanten delen steevast dezelfde ervaring: bij SlowBeauty Summits Experience vinden ze een plek waar ze zichzelf kunnen zijn. Waar ze terugkeren naar de essentie, waar ze zich krachtig voelen zonder hardheid, waar ze thuiskomen bij zichzelf.


Bij ons hoef je niet te voldoen aan een bepaalde norm. We geloven in de kracht van authenticiteit, in de schoonheid van eenvoud en puurheid. In een wereld die schreeuwt om aandacht, bieden wij een oase van rust en echtheid.


Het pad naar vernieuwing ligt voor ons open. En daarvoor hebben we geen nieuwe versie van jou nodig. We hebben jou nodig, precies zoals je bent. Met al je twijfels, angsten en dromen. Want geloof me, je bent al lang goed genoeg.


Dus laat je niet misleiden door de stemmen die je vertellen dat je moet veranderen. Je hebt geen speciale trainingen nodig, geen perfecte zen-houding. Je hebt alleen jezelf nodig, klaar om je plek in te nemen.


En geloof me, die plek is er al.


XOXO Mariska

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page