top of page
Notities schrijven in de werkruimte

OVER ONS

Welkom bij ons gouden trio, verrijkt met ervaring in de event branche en versterkt door unieke talenten. Wat ons verbindt? Onze expertises, enthousiasme en de gedeelde passie voor unieke locaties, waar wij zelf ook te vinden zijn bij het uitwerken van nieuwe Summits of Fairs. Daarom ben je bij onze Summits altijd verzekerd van de meest bijzondere settings. Bereid je voor op een unieke ervaring die jouw deelname onvergetelijk maakt. 

HET TEAM

Kim Rekveld.jpeg
Twee gedroogde bladeren

MARISKA MASSA KEMPER

DE SLOWBEAUTY GROUP

Maak kennis met Mariska, de founder en creator van het lifestyle merk SlowBeauty #Moments, waar leven en werken vanuit bezieling en passie centraal staan. Met een diepgewortelde liefde voor puurheid, eenvoud, ruimte en natuur, is Mariska de drijvende kracht achter het merk en destijds achter het concept van de 'SlowBeauty Experience'. Nu herpakt ze samen met het team dit prachtige initiatief, in de hoop om weer veel ondernemers te inspireren om te leven en te ondernemen vanuit hun eigen passie en bezieling.

Mariska

NICOLE VAN LEEUWEN

NIC'S BUSINESS SUPPORT

Maak kennis met Nicole van Leeuwen van Nic's Business Support, een holistische virtuele assistent. Voor haar is een persoonlijke klik belangrijk om klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, waarbij ze hun behoeften aanvoelt en begeleidt in hun proces naar zelfbewustzijn en groei. Nicole gaat verder dan alleen praktische taken; ze richt zich ook op de mens achter de onderneming. Door samen te werken met Mariska, wordt het Business Experience Traject van SlowBeauty #Moments nieuw leven ingeblazen, waarbij ze hun eigen expertises inzetten.

Twee gedroogde bladeren
Nicole
Twee gedroogde bladeren
Kim Rekveld.jpeg

KIM REKVELD

KIM REKVELD FOTOGRAFIE

Maak kennis met Kim, holistisch fotograaf verbonden aan SlowBeauty #Moments. Vanaf jonge leeftijd is ze gefascineerd door fotografie. Naast haar werk als brandingfotograaf, is Kim ook geboortefotograaf. Ze is betrokken bij de Summits van SlowBeauty, waar ze haar talent gebruikt om mooie foto's te maken van de evenementen en persoonlijke portretten van de deelnemende ondernemers. Met haar rustige, liefdevolle en creatieve benadering biedt Kim meer dan alleen foto's; ze biedt ondersteuning, een luisterend oor en denkt mee vanuit haar eigen ervaring.

Kim
bottom of page